O nama

Sa poverenjem u inovativnost i kvalitet proizvoda i posvećenim profesionalnim timom, svakodnevno težimo novim izazovima i unapređenju odnosa sa kupcima, saradnicima i zaposlenima. Kvalitetan zastupnički program i briga o zdravlju naših potrošača, naš su stalni prioritet.

Misli o zdravlju!

Sibex Line je privatna farmaceutska kompanija, osnovana 1997. godine u Beogradu. Stvaranjem dobrih odnosa sa lekarima i farmaceutima, kontinuiranim radom na terenu, proizvodima visokog kvaliteta i visoko stručnim znanjem naših zaposlenih, tokom više od 20 godina postojanja obezbedili smo visok ugled u stručnim krugovima i poverenje pacijenata.

Osnovna poslovna orijentacija je stalno proširenje asortimana kvalitetnim farmaceutskim proizvodima, proizvedenim po standardima EU, kao i održavanje, razvoj i unapređivanje odnosa sa inostranim partnerima. Kvalitetan zastupnički asortiman i ugled među kupcima u zemlji i regionu, stalni su cilj i preduslov za dalju razvojnu ekspanziju.

Mi smo

generalni zastupnici i ekskluzivni distributeri za više stranih farmaceutskih kompanija.

Naša delatnost

1. registracija lekova (OTC), medicinskih sredstava i dodataka ishrani; 
2. uvoz, izvoz i distribucija; 
3. marketing farmaceutskih proizvoda.

Zastupnički portfolio

proizvodi se u Evropskoj Uniji, u skladu sa dobrom proizvođačkom praksom (GMP).

GODINA POSLOVANJA
+
INOPRINCIPALA
+
PROIZVODA
+
APOTEKA U SRBIJI IMA NAŠE PROIZVODE

Inoprincipali

renomirani evropski proizvođači

Laboratorija Walmark već 20 godina proizvodi dodatke ishrani. Laboratorija mnogo ulaže u razvoj, kontinuiranu i sistemsku modernizaciju opreme i proizvodnog procesa sa ciljem da se obezbedi vrhunski kvalitet proizvoda. Proizvodni proces obuhvata najnovija svetska saznanja na polju farmacije, kao i iskustva eminentnih stručnjaka u Českoj Republici.
DMG Italija je privatna, nezavisna farmaceutska kompanija, koja se bavi istraživanjem i razvojem inovativnih medicinskih sredstava, proizvodnjom i marketingom. Područja kompanijskog poslovanja su: gastroenterologija, ORL, pedijatrija, oftalmologija, ortopedija i stomatologija.
Pro.Med.CS je vodeća češka nezavisna farmaceutska kompanija sa sopstvenom naučno-istraživačkom bazom za razvoj lekova za humanu upotrebu. Kompanija je specijalizovana za proizvodnju tableta, obloženih tableta i kapsula, sa dnevnom proizvodnjom od preko 2 miliona komada.

Proizvodi

medicinska sredstva i dodaci ishrani

ArthroSTOP Rapid

tablete

Prostenal Perfect

tablete

Reliv forte

kapsule

Magnesium

tablete

Zinc

tablete

Selenium

tablete

Calcium-Magnesium-Zinc

tablete

Selezin ACE

tablete

Sinulan forte

tablete

Misli o zdravlju!

SIBEX LINE