Partneri

Inoprincipali

Pro.Med.CS Praha a.s.

Farmaceutska kompanija

PRO.MED.CS Praha a.s. je vodeća češka nezavisna farmaceutska kompanija sa sopstvenom naučno-istraživačkom bazom za razvoj lekova za humanu upotrebu. Kompanija je specijalizovana za proizvodnju tableta, obloženih tableta i kapsula, sa dnevnom proizvodnjom od preko 2 miliona komada. Portfolio mahom obuhvata kardiovaskularno, koštano-mišićno i gastrointestinalno indikaciono područje. PRO.MED.CS izvozi svoje preparate u više od 25 zemalja, pre svega u Rusku Federaciju, zemlje srednje i istočne Evrope i Srednje Azije. U poslednjih nekoliko godina jača svoju poziciju i na zapadnoevropskom tržištu. Glavni cilj kompanije je uvođenje proverenih, efikasnih i sigurnih lekova na tržište, po prihvatljivoj ceni.

Za više informacija posetite stranicu: www.promed.cz

DMG Italia srl

Farmaceutska kompanija

DMG Italija je privatna, nezavisna farmaceutska kompanija, koja se bavi istraživanjem i razvojem inovativnih medicinskih sredstava, proizvodnjom i marketingom. Područja kompanijskog poslovanja su: gastroenterologija, ORL, pedijatrija, oftalmologija, ortopedija i stomatologija.

Za više informacija posetite stranicu: www.dmgit.com

WALMARK a.s.

Farmaceutska kompanija

Laboratorija Walmark već 20 godina proizvodi dodatke ishrani. Laboratorija mnogo ulaže u razvoj, kontinuiranu i sistemsku modernizaciju opreme i proizvodnog procesa sa ciljem da se obezbedi vrhunski kvalitet proizvoda. Proizvodni proces obuhvata najnovija svetska saznanja na polju farmacije, kao i iskustva eminentnih stručnjaka u Českoj Republici. Walmark poseduje GMP sertifikat za proizvodnju lekova, tako da su, osim proizvodnje dodataka ishrani, uključeni i u proizvodnju lekova.

Za više informacija posetite stranicu: www.walmark.eu