Budućnost vitamina i minerala je sada ovde!

Dobar imunitet, pravilan rast i razvoj, pravilno odvijanje metaboličkih procesa, sposobnost da obavljamo svakodnevne aktivnosti, naše raspoloženje i količina energije, zavise upravo od ishrane i vitamina i minerala koje unosimo u organizam. Svedoci smo da tempo savremenog života i nepravilna ishrana rade protiv nas i da su nam vitamini i minerali danas važniji nego ikada, te da je neophodno da ih redovno uzimamo kao dodatke ishrani i to posebno vitamin D3 i cink. Jedna od veoma važnih stvari kojom treba da se vodimo prilikom izbora suplemenata je da biramo kvalitetne proizvode, u obliku u kome se brzo resorbuju i lako primenjuju.  

NorVita vitamini i minerali su novi proizvodi na tržištu u obliku oralnog spreja koji imaju bržu i bolju apsorpciju u odnosu na tradicionalne oblike kao što su tablete i kapsule.

Inovativna tehnologija NorVita nano sprejeva specijalno formulisana za oralnu upotrebu, proizvodi sitne kapljice koje se aplikuju u usnu duplju. Usta su odličan receptor zbog svog mekog tkiva i bogatog sistema prokrvljenosti pa se mikro kapljice spreja bogate vitaminima i mineralima brzo upijaju i ulaze direktno u krvotok. Studijama je dokazano da je ovaj način unošenja vitamina i minerala i do 2,6 puta efikasniji od tableta i kapsula.

Nova tehnologija unosa vitamina i minerala omogućava jednostavno i komforno korišćenje.  Potrebno je samo da se sprej naprska ispod jezika ili unutar obraza, bez uzimanja vode ili hrane. Sprejevi su pogodni i za osobe koje imaju probleme sa gutanjem, loše ili poremećeno preuzimanje hranjivih materija iz želuca i creva, starije osobe koje već piju veliki broj tableta, kao i za primenu kod dece.

NorVita vitamini i minerali u spreju su bez šećera, bez laktoze, bez glutena, pogodni za vegane kao i za porodičnu upotrebu, a bočica bez vazduha osigurava dugotrajnost, tako da otvoren i korišćen sprej traje do isteka roka.

NorVita oralni sprej Vitamin D3 4000 IJ
NorVita oralni sprej Vitamin D3 babies 400 IJ

NorVita Vitamin D3 4000 IJ oralni sprej u samo jednoj sprej dozi sadrži 4000 IJ vitamina D3, dok sama sprej bočica sadrži 215 sprej doza, za 7 meseci korišćenja. Prijatnog je ukusa i namenjen deci od 12. godine i odraslima, za potrebe ishrane kod osoba sa nedostatkom vitamina D, oslabljenom funkcijom imunskog sistema, osobama sa autoimunim bolestima, bolestima skeletnog ili mišićnog sistema.

NorVita Vitamin D3 for babies 400 IU oralni sprej namenjen je bebama od 8. dana života i deci u periodu intenzivnog rasta i razvoja. Hipoalergeni, prirodnog sastava, bez dodatih konzervansa, boja i ukusa, pogodan za aplikaciju kod beba i male dece. Sprej bočica sadrži veliki broj doza koji odgovara dužini korišćenja od 7 meseci.

Vitamin D doprinosi normalnom rastu i razvoju kostiju dece, normalnoj apsorpciji/iskorišćenju kalcijuma i fosfora, održavanju normalne funkcije mišića, održavanju normalne funkcije imunskog sistema.

NorVita oralni sprej Cink sa zovom i NorVita oralni sprej Cink

NorVita Zinc oralni sprej je jedini cink u obliku oralnog spreja na našem tržištu i namenjen je deci od 3. godine i odraslima.  Cink doprinosi normalnoj funkciji imunskog sistema, normalnoj kognitivnoj funkciji i održavanju normalnog vida, plodnosti i reprodukciji, održavanju normalnih noktiju, kostiju i kože.

NorVita Zinc with Elderberry oralni sprej je na bazi cinka obogaćen ekstraktom ploda zove, a poznato je da ova kombinacija doprinosi normalnoj funkciji imunskog sistema i tradicionalno se koristi za ublažavanje ranih simptoma prehlade i gripa, problema sa sinusima i da skraćuje trajanje virusnih infekcija. Sprej je namenjen deci od 3. godine života, kao i odraslima. U slučaju primene kod dece, sprej bočica sadrži doze za 2.5 meseca korišćenja.

Up
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday Closed
Saturday Closed
Sunday Closed