Moćna inovacija!

NorVita vitamini i minerali su novi proizvodi na tržištu u obliku oralnog spreja koji imaju  bržu i bolju apsorpciju u odnosu na tradicionalne oblike kao što su tablete i kapsule.

Inovativna tehnologija NorVita nano sprejeva specijalno formulisana za oralnu upotrebu, proizvodi sitne kapljice koje se aplikuju u usnu duplju. Usta su odličan receptor zbog svog mekog tkiva i bogatog sistema prokrvljenosti, pa se mikro kapljice spreja bogate vitaminima i mineralima brzo upijaju i ulaze direktno u krvotok. Studijama je dokazano da je ovaj način unošenja vitamina i minerala i do 2,6 puta efikasniji od tableta i kapsula.

Nova tehnologija unosa vitamina i minerala omogućava jednostavno i komforno korišćenje.  Potrebno je samo da se sprej naprska ispod jezika ili unutar obraza, bez uzimanja vode ili hrane. Sprejevi su pogodni i za osobe koje imaju probleme sa gutanjem, loše ili poremećeno preuzimanje hranjivih materija iz želuca i creva, starije osobe koje već piju veliki broj tableta, kao i za primenu kod dece.

Prilikom izbora suplemenata bitno je da biramo kvalitetne proizvode, u obliku u kome se brzo resorbuju i lako primenjuju.

Cink je jedan od veoma značajnih minerala, posebno od kada je počela pandemija Covida, jer se zna da doprinosi jačanju imunskog sistema. On je esencijalni mikroelement, ljudski organizam ga ne sintetiše, pa ga treba unositi putem hrane i suplemenata. Takođe, naš organizam ne može da skladišti i čuva cink, pa je zato važno svakodnevno unositi u organizam ovaj mineral. Ako nema dovoljno cinka u organizmu češće su infekcije, rane teže zarastaju, usporen je rast, dolazi do gubitka apetita. Nizak nivo insulina, gubitak kose, problem sa čulom mirisa i ukusa, dijareja su samo neki od simptoma koji mogu ukazivati na nedostatak cinka.

Cinkom su “bogati” orašasti plodovi, mlečni proizvodi, riblje, crveno i živinsko meso, kao i integralne žitarice. U prirodnim izvorima cinka više ima u namirnicama životinjskog nego biljnog porekla. Neki podaci pokazuju da 1 od 4 ispitane odrasle osobe ne unosi dovoljno cinka putem hrane, čemu doprinose tempo savremenog života, nepravilna ishrana ili ne konzumiranje hrane životinjskog porekla, pa je neophodno koristiti ga u vidu dodataka ishrani.


NorVita oralni sprej Cink sa zovom i NorVita oralni sprej Cink

NorVita Zinc oralni sprej namenjen je deci od 3. godine i odraslima.  Cink doprinosi normalnoj funkciji imunskog sistema, normalnoj kognitivnoj funkciji i održavanju normalnog vida, plodnosti i reprodukciji, održavanju normalnih noktiju, kostiju i kože, pomaže kod zarastanja rana.  

NorVita Zinc with Elderberry je jedini cink u obliku oralnog spreja na našem tržištu, obogaćen ekstraktom ploda zove. Poznato je da ova kombinacija doprinosi normalnoj funkciji imunskog sistema, a zova se tradicionalno koristi za ublažavanje ranih simptoma prehlade i gripa, pomaže kod problema sa sinusima i dokazano skraćuje trajanje virusnih infekcija. Sprej je namenjen deci od 3. godine života, kao i odraslima.

NorVita Zinc i NorVita Zinc with Elderberry u spreju su bez šećera, bez laktoze, bez glutena, pogodni za vegane, kao i za porodičnu upotrebu, a bočica bez vazduha osigurava dugotrajnost, tako da otvoren i korišćen sprej traje do isteka roka. Bočice sadrže 150 sprej doza, za 2,5 meseca korišćenja.

Up
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday Closed
Saturday Closed
Sunday Closed