Česta pitanja

Pitajte nas sve što vas zanima u vezi naših preparata. Tu smo za vas.

Zašto je vitamin D3 važan za decu?

Odgovor: D3 je važan za jačanje imunskog sistema i doprinosi normalnom razvoju dece - mišića, kostiju i zuba. Studije pokazuju i da unos vitamina D3 smanjuje rizik od pojave zapaljenja srednjeg uva kod dece, koje je posledica čestih respiratornih infekcija i problema uvećanog trećeg krajnika.

U čemu je razlika izmedju Beta-glukana iz kvasca i Beta-glukana iz gljiva?

Odgovor: Immunotrofina d sadrži Beta-glukan izolovan iz kvasca. Ovaj Beta-glukan 1,3-1,6 izolovan iz kvasca je najprečišćeni oblik, sa velikim brojem kliničkih studija koje dokazuju njegovu efikasnosti na imunitet. Uz to, poznato je da je kvasac bliži ljudskoj ishrani.

Šta je arginin koji se nalazi u sastavu Immunotrofine d?

Odgovor: Aginin je jedna od 20 esencijalnih aminokiselina koja učestvuje u proizvodnji energije i neophodna je u dečijem uzrastu, jer ima važnu ulogu u rastu i razvoju i stimuliše sekreciju hormona štitne žlezde. Niži nivo arginina povezuje se sa pojavom uvećanog “trećeg krajnika” kod dece.

Da li se Immunotrofina d može dati i zdravoj deci ili samo kada imaju respiratorne infekcije?

Odgovor: Može i kod jednih i kod drugih, preporuka je davati je preventivno deci koja idu u kolektiv kako bi se sprečila pojava respiratornih infekcija i bolesti. Kod bolesne dece će ublažiti simptome i skratiti trajanje infekcije.

Da li je potrebno praviti pauzu u korišćenju sirupa nakon 3 meseca?

Odgovor: Ne, nije potrebno praviti pauzu. Immunotrofina d je bezbedna, nema neželjenih efekata niti ograničenja. Treba je koristiti u kontunuiutetu, duži vremenski period, posebno tokom sezone respiratornih infekcija i kada deca borave u kolektivu.

Kako se Immunotrofina d dozira?

Odgovor: Dugogodišnja preporuka pedijatara i ORL lekara, je da se pije jednom dnevno, 5-10 ml sirupa, u zavisnosti od uzrasta deteta.

@misliozdravlju

PRATITE NAS

Up
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday Closed
Saturday Closed
Sunday Closed