Indikacije

Rinopanteina sprej za nos održava vlažnost nosne sluznice, pomažući u procesu njenog obnavljanja. Može se primeniti u slučajevima suve i/ili atrofirane nosne sluznice, stanja nastalih usled određenih faktora iz okruženja, primene sprejova za nos, inhalacione terapije ili privremenih patologija (npr. zapaljenje sluznice nosa usled neadekvatne primene drugih lokalnih preparata za nos, kod alergijske kijavice, ozene).

Sastav
D-pantenol
1%

Aktivna komponenta vitamina B5, prirodni sastojak koji stimuliše proces zarastanja nosne sluznice. Posebno je značajan u uklanjanju simptoma „sindroma suvog nosa“.

vitamin E acetat
0.20%

Ima antizapaljensko, antioksidativno i imunostimulativno dejstvo.

vitamin A palmitat
0.05%

Ima sposobnost da stimuliše regeneraciju nosnog epitela i čulo mirisa.

Način korišćenja

Uklonite zaštitnu kapicu. Naslonite palac na dno flašice, kažiprst i srednji prst postavite na krilca pumpice i pritisnite na dole, potom otpustite. Ponovite ovaj postupak sve dok ne izađe prvi mlaz spreja. Blago nagnite glavu unapred, i nakon što polako izdahnete vazduh, prsnite sprej u nozdrvu. Udahnite i prstom druge ruke zatvorite nozdrvu u koju nije ubrizgan sprej. Preporučuje se primena po dve doze u svaku nozdrvu dva puta dnevno, ili prema savetu lekara.

g
Upozorenja

• U slučaju neželjenih reakcija prekinuti primenu i konsultovati lekara • Pre prve upotrebe proveriti da li su kutija i sprej netaknuti • Ne koristiti ovaj proizvod nakon isteka roka upotrebe naznačenog na pakovanju. Rok upotrebe se odnosi na neotvoren i odgovarajuće čuvan proizvod • Ne gutati sadržaj • Izbegavati kontakt sa očima • Nemojte koristiti ovaj proizvod u slučaju poznate preosetljivosti na bilo koji sastojak proizvoda.

Pre upotrebe detaljno pročitati uputstvo. O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Povezani proizvodi

Medicinska sredstva i dodaci ishrani

Up
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday Closed
Saturday Closed
Sunday Closed