Slide Slide KIJANJE I OTOK KOD ALERGIJE
NESTAJU KAO OD ŠALE
Slide ZA ZDRAVE I JAKE
DEVOJČICE I DEČAKE
m

Zdravlje u spreju

Studijama je dokazano da je ovaj način unošenja vitamina i minerala efikasniji i pogodniji od tradicionalne primene tableta i kapsula.

Jednostavno

Jednostavno korišćenje, bez vode ili hrane. Sve što treba je da naprskate sprej ispod jezika ili unutar obraza. Nema potrebe za nelagodnim gutanjem tableta.

Pogodno

Pogodno za porodičnu upotrebu i kod dece, kao i za osobe koje imaju probavne probleme, loše ili poremećeno preuzimanje hranjivih materija iz želuca i creva, starije osobe koje već piju veliki broj tableta.

Prirodno

Bez šećera i laktoze, bez glutena, bez GMO. Namenjeno i veganima.

m

Medicinska sredstva

P O R T F O L I O

m

Immunotrofina d

Immunotrofina d rastvor dokazan je i u praksi, kroz desetogodišnju svakodnevnu preporuku pedijatara i ORL lekara, kao i veliki broj zadovoljnih roditelja.

Blog

Aktuelnosti

h
Immunotrofina D sirup nam je pomogao da ojačamo imunitet, pobedimo "vrtićke" bolesti i rešimo problem noćnog hrkanja zbog trećeg krajnika. Nataša N. - roditelj
Immunotrofinu d  sam počela da dajem sinu od 5 godina, od maja prošle godine kada je počeo teško da diše na nos i da hrče noću. Doktori su utvrdili da ima uvećan treći krajnik i tonzile. Od tada redovno pijemo Immunotrofinu d i krajnici su nešto manji, a i dete lakše diše i ne hrče više noću.  Jako je prijatnog ukusa vanile i karamele, pa je dete vrlo rado pije. Ivana D. - roditelj i lekar
m
Up
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday Closed
Saturday Closed
Sunday Closed