Politika privatnosti

NAČIN KORIŠĆENJA INFORMACIJA

U ime kompanije Sibex Line doo Beograd obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o Korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje Korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o Korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Sibex-u odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti i u obavezi su da istima upravljaju u svemu saglasno odredbama Zakona o zaštiti podataka o ličnosti (“Sl. glasnik RS”, br. 87/2018 od 13.11.2018. godine).

Sibex neće svesno sakupljati internet kontakt podatke od dece i maloletnih lica (u skladu sa zakonskim zahtevima), te ukoliko saznamo da raspolažemo ličnim podacima o nekom detetu ili maloletnom licu, takve podatke ćemo obrisati iz naših sistema. Izuzima se bilo kakva odgovornost za porudžbine primljene od, ili isporučene osobama starosti do 18 godina.

MINIMALNI OBIM PODATAKA

Pribavljanje podataka o ličnosti obezbeđuju se samo u meri i obimu koji je potreban za ispunjenje svrhe za koju se podaci obrađuju. Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam:

  • podaci o identitetu korisnika: ime i prezime
  • adresa: adresa stanovanja, adresa dostave paketa, kao i IP adresa svakog pojedinačnog pristupa servisu
  • e-mail adresa i kontakt telefon
  • finansijski podaci: broj tekućeg računa
  • saglasnost da ste stariji od 18 godina

Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine, ili izvršimo povrat novca u slučaju povrata odnosno prihvatanje reklamacije proizvoda.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

TAČNOST PODATAKA

Korisnik internet prodavnice www.sibexline.rs, odgovoran je za tačnost i istinitost podataka koje daje prilikom kupovine.

Navedene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe niti ćemo iste činiti dostupnim trećim licima.

SAGLASNOST I PROMENA USLOVA

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost Korisnika sa svim navedenim na ovoj i stranici Uslovi korišćenja.

Vi se obavezujete da ćete se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja u vezi sa zaštitom Vaših ličnih podataka i načinu postupanja sa njima možete nas kontaktirati putem email-a prodavnica@sibexline.rs.

Up
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday Closed
Saturday Closed
Sunday Closed