Indikacije

Hemostatska mast sa funkcijom barijere za zaustavljanje i prevenciju epizoda krvarenja na koži i sluzokoži, kao što su na primer, esencijalna, čak i mala i traumatska epistaksa (krvarenje iz nosa), male rane na koži itd.

Način korišćenja

Da bi se zaustavila epizoda krvarenja: naneti dovoljnu količinu masti da se pokrije povrežena regija. Da bi se sprečilo ponavljanje epistakse: nanositi proizvod 2 puta dvenvno dve nedelje posle akutne epizode ili po savetu lekara. Upotreba aplikatora koji je uključen u pakovanje, preporučuje se u slučaju primene na nosnoj sluznici. Pažljivo očistite aplikator nakon svake aplikacije i izbegavajte deljenje.

g
Upozorenja

• U slučaju neželjenih reakcija prekinuti primenu i konsultovati lekara. • Osećaj žarenja, svrab i curenje iz nosa se mogu pojaviti u prvim danima tretmana, ali tokom vremena nestaju. Ako se to ne desi, prekinite tretman i konsultujte lekara. • Pre prve upotrebe proveriti da li je pakovanje netaknuto. • Nemojte koristiti proizvod nakon isteka roka upotrebe. Rok upotrebe se odnosi na neotvoren i odgovarajući način čuvan proizvod. • Čuvati van domašaja i vidokruga dece. • Nakon upotrebe dobro zatvorite tubu.

Emofix® čuvajte na sobnoj temperaturi i ne iznad 30 °C. Ako se proizvod čuva na različitim temperaturama može da varira u kompaktnosti, bez pada kvaliteta. Jednostavnim držanjem na sobnoj temperaturi, Emofix® će povratiti originalnu čvrstoću.

Pre upotrebe detaljno pročitati uputstvo. O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Povezani proizvodi

Medicinska sredstva i dodaci ishrani

Up
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday Closed
Saturday Closed
Sunday Closed