Indikacije

Pepsino, oralni sprej sa mehaničkim efektom, namenjeno smanjenju simptoma na nivou ždrela povezanih sa gastroezofagealnim refluksom, kao što su: osećaj stranog tela u grlu, kašalj, potreba za pročišćavanjem grla, osećaj suvoće ili iritacije na nivou ždrela. Pepsino takođe oblaže sluznicu ždrela i pomaže proces obnavljanja.

Način korišćenja

Ispravite nastavak na sprej-bočici. Kod prve primene proizvoda pritisnite proizvod van usne duplje sve dok ne dobijete ujednačen mlaz spreja. Nastavak sprej-bočice stavite u usnu duplju i usmerite raspršivač ka grlu čvrsto pritiskajući pumpicu. Raspršite 2 doze 3-4 puta dnevno, ili prema savetu lekara.

g
Upozorenja

Konsultovati lekara ukoliko, i pored primene spreja, simptomi i dalje postoje. U slučaju neželjenih reakcija prekinuti primenu i konsultovati lekara. Izbegavati kontak sa očima. Ne prekoračivati preporučenu dozu i slediti uputstva. Pre upotrebe proveriti da li je boca neotvorena. Ne koristiti proizvod nakon isteka roka upotrebe nazančenog na pakovanju. Rok upotrebe se odnosi na neoštećen i propisno čuvan proizvod.

Pre upotrebe detaljno pročitati uputstvo. O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Povezani proizvodi

Medicinska sredstva i dodaci ishrani

Up
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday Closed
Saturday Closed
Sunday Closed