Indikacije

Rinopanteina mast za nos se može primeniti: nakon hirurških intervencija, kako bi se smanjilo formiranje krusti; u slučajevima suve i/ili atrofirane nosne sluznice, stanja nastalih usled određenih faktora iz okruženja, primene sprejova za nos, inhalacione terapije ili privremenih patologija (npr. zapaljenje sluznice nosa usled neadekvatne primene drugih lokalnih preparata za nos, kod alergijske kijavice, ozene); u cilju smanjenja posledica krvarenja iz nosa, čak i uslučaju kada su krvarenja posledica povreda; u cilju olakšavanja endoskopskih pregleda i/ili tamponada nosnih hodnika. Mast je korisna i za prevenciju i tretman kože u predelu nosa, ispucale usled hladnoće.

Sastav
D-pantenol
5%

Aktivna komponenta vitamina B5, prirodni sastojak koji stimuliše proces zarastanja nosne sluznice. Posebno je značajan u uklanjanju simptoma „sindroma suvog nosa“.

vitamin A palmitat
0.05%

Ima sposobnost da stimuliše regeneraciju nosnog epitela i čulo mirisa.

Na-hijaluronat
0.01%

Vezuje za sebe molekule vode i hidrira nosnu sluznicu, ima antimikrobno i imunostimulativno dejstvo.

Ceteareth-20, natrijum-benzoat, BHA, mineralno ulje, petrolatum, prečišćena voda.

Način korišćenja

Nanesite malu količinu masti tri puta dnevno i nežno masirajte unutrašnjost svake nozdrve kako biste rasporedili mast po unutrašnjosti nosa.

g
Upozorenja

• U slučaju neželjenih reakcija prekinuti primenu i konsultovati lekara • Pre prve upotrebe proveriti da li je pakovanje netaknuto • Ne koristiti ovaj proizvod nakon isteka roka upotrebe naznačenog na pakovanju. Rok upotrebe se odnosi na neotvoren i odgovarajuće čuvan proizvod • Čvrsto zatvoriti tubu nakon upotrebe. • Nemojte koristiti ovaj proizvod u slučaju poznate preosetljivosti na bilo koji sastojak proizvoda.

Pre upotrebe detaljno pročitati uputstvo. O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Povezani proizvodi

Medicinska sredstva i dodaci ishrani

Up
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday Closed
Saturday Closed
Sunday Closed